One or more network protocols are missing on this computer

All thats frother friendly from the world of electronic gaming.

Moderator: FU!UK Committee

One or more network protocols are missing on this computer

Postby Skipp » Sun Feb 07, 2016 9:21 pm

As the topic title says...

Can't connect my PC to the web, it was connecting earlier in the week - I certainly updated my AV software (avast) that day, and have Windows update running in the background (so haven't a scooby if it updated owt)...

I'm on Windows ten, which has been pain free up till now.

Machine is connected to a plusnet router - via Ethernet cable over the electrical wiring system (using those plug things) - never had a problem previously.... All other devices - phones, tablets and a laptop connecting wirelessly no problems.

Any suggestions?
Image

What are you doing Dave?
User avatar
Skipp
 
Posts: 3432
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:27 pm
Location: Deepest Darkest Yorkshire

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby aliensurfer » Tue Feb 09, 2016 4:18 pm

can you ping the router in dos? what do your network properties show as when you look at them?
Image
aliensurfer
 
Posts: 4632
Joined: Wed Jun 28, 2006 1:31 pm
Location: not sniping

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby Skipp » Tue Feb 09, 2016 6:33 pm

I've fixed it, but you know it's one of those things where I'm not sure exactly how...
Image

What are you doing Dave?
User avatar
Skipp
 
Posts: 3432
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:27 pm
Location: Deepest Darkest Yorkshire

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby aliensurfer » Wed Feb 10, 2016 4:04 pm

Skipp wrote:I've fixed it, but you know it's one of those things where I'm not sure exactly how...


you sound like a real techy with that line :mrgreen:
Image
aliensurfer
 
Posts: 4632
Joined: Wed Jun 28, 2006 1:31 pm
Location: not sniping

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby Skipp » Tue May 10, 2016 8:02 pm

And now the counting thing has the same problem...
Image

What are you doing Dave?
User avatar
Skipp
 
Posts: 3432
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:27 pm
Location: Deepest Darkest Yorkshire

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby Hermit » Tue May 10, 2016 10:49 pm

The what? :?
User avatar
Hermit
 
Posts: 1648
Joined: Wed Mar 01, 2006 1:30 pm
Location: West Yorkshire

Re: One or more network protocols are missing on this comput

Postby Skipp » Wed May 11, 2016 8:51 am

cunting...

anyway - fixed it again, this time it was the powerlink plugs that had disconnected from each other...
Image

What are you doing Dave?
User avatar
Skipp
 
Posts: 3432
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:27 pm
Location: Deepest Darkest Yorkshire


Return to Virtual Frother

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest