Page 1 of 1

One or more network protocols are missing on this computer

PostPosted: Sun Feb 07, 2016 9:21 pm
by Skipp
As the topic title says...

Can't connect my PC to the web, it was connecting earlier in the week - I certainly updated my AV software (avast) that day, and have Windows update running in the background (so haven't a scooby if it updated owt)...

I'm on Windows ten, which has been pain free up till now.

Machine is connected to a plusnet router - via Ethernet cable over the electrical wiring system (using those plug things) - never had a problem previously.... All other devices - phones, tablets and a laptop connecting wirelessly no problems.

Any suggestions?

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Tue Feb 09, 2016 4:18 pm
by aliensurfer
can you ping the router in dos? what do your network properties show as when you look at them?

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Tue Feb 09, 2016 6:33 pm
by Skipp
I've fixed it, but you know it's one of those things where I'm not sure exactly how...

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Wed Feb 10, 2016 4:04 pm
by aliensurfer
Skipp wrote:I've fixed it, but you know it's one of those things where I'm not sure exactly how...


you sound like a real techy with that line :mrgreen:

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Tue May 10, 2016 8:02 pm
by Skipp
And now the counting thing has the same problem...

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Tue May 10, 2016 10:49 pm
by Hermit
The what? :?

Re: One or more network protocols are missing on this comput

PostPosted: Wed May 11, 2016 8:51 am
by Skipp
cunting...

anyway - fixed it again, this time it was the powerlink plugs that had disconnected from each other...